Luton Town FC spelade lika mot Nottingham Forest
Luton Town FC spelade lika mot Nottingham Forest - Foto: Anthony Devlin Photography / Alamy

Berry poängräddare i 89:e minuten för Luton mot Nottingham Forest

Det såg ut att bli förlust för Luton på lördagen när laget mötte Nottingham Forest i Premier League i fotboll. Bortalaget ledde med 0-1 i slutet av matchen. Men i 89:e minuten slog Luke Berry till och gjorde 1-1 och räddade en poäng för Luton.

Det var åttonde matchen i rad utan seger för Luton.

Matchen förblev jämn målmässigt till Nottingham Forest tog ledningen i 34:e minuten, genom Chris Wood framspelad av Morgan Gibbs-White. Kvitteringen kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Luke Berry slog till och gjorde mål för Luton på pass av Reece Burke. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Det här var Lutons sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Luton är kvar på 17:e plats, och Nottingham Forest stannar på 18:e plats, i tabellen.

Luton möter Tottenham i nästa match borta lördag 30 mars 16.00. Nottingham Forest möter samma dag Crystal Palace hemma.