West Ham Utd spelade lika mot Aston Villa
West Ham Utd spelade lika mot Aston Villa - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Nicolo Zaniolo fixade kryss för Aston Villa

West Hams Michail Antonio gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Aston Villa i Premier League. I andra halvlek kvitterade Aston Villa genom Nicolo Zaniolo med 11 minuter kvar av matchen. Inget av lagen lyckades göra fler mål, och matchen slutade 1-1.

Matchen var mållös till West Ham tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Michail Antonio framspelad av Vladimír Coufal. Nicolo Zaniolo kvitterade för Aston Villa på pass av Moussa Diaby med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

West Ham har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 10–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Aston Villa har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 10–10 i målskillnad. Det här var West Hams åttonde oavgjorda match den här säsongen.

West Ham stannar därmed på sjunde plats, och Aston Villa på fjärde plats, i tabellen.

Lördag 30 mars möter West Ham Newcastle borta 13.30 och Aston Villa möter Wolverhampton hemma 18.30.