1 av 2
- Foto: Faksimil/101greatgoals
2 av 2
- Foto: Faksimil/101greatgoals

United-fansens hån mot Chelsea

Det blev som väntat ett hett möte mellan Chelsea och Manchester United. Inför matchen hyllade United-fansen domaren Marc Clattenburg som anklagas för rasistuttalanden i förra matchen mellan de två giganterna.


Chelsea - United: 5-4 (1-2, 2-1)

1 - 0 (22) R. Giggs

1 - 1 (31) David Luiz

1 - 2 (43) J. Hernandez

2 - 2 (52) G. Cahill

2 - 3 (59) Nani

3 - 3 (94) E. Hazard

4 - 3 (98) D. Sturridge

5 - 3 (116) Ramires

5 - 4 (120) R. Giggs

LONDON. Det blev ytterligare en helt sjuk match på Stamford Bridge mellan Manchester United och hemmalaget Chelsea. I går handlade det främst om faktumet att lagen tillsammans producerade nio mål. Chelsea låg under vid totalt tre tillfällen men lyckades ändå att få in ett kvitteringsmål till 3–3 innan 90 minuter hade gått. 

Chelsea hetast

Och i förlängningen var Chelsea det bättre laget. Efter en vacker pass från Juan Mata kunde Ramires avgöra matchen med sitt 5–3 mål i den 26:e tilläggsminuten. United fick ett tröstmål genom Ryan Giggs men laget kom aldrig närmare och matchen slutade 5–4 till hemmalaget.

Någonstans fick Chelsea lite rättvisa efter förra helgens kortfest med domaren Marc Clattenburg i spetsen.

Hatmötet trissas upp

Inför matchen och under matchen hyllade Manchester United-fansen den ifrågasatte och FA-anmälde domaren med banners runt om på läktarna. Bland annat kunde man läsa texter som: "Clattenburg: Domare, Ledare, Legend" och "Chelsea, står upp mot rasism sedan i söndags".

Att stämningen mellan klubbarna skulle bli het efter den omdebatterade Premier League-matchen krävdes kanske inte ett geni för att fastställa. Nu väntar vi med spänning på svaret från Chelsea-supportrarna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!