Roma vann mot Frosinone
Roma vann mot Frosinone - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Klar seger för Roma mot Frosinone på Stadio Olimpico

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Roma slog Frosinone på hemmaplan i Serie A i fotboll. Till slut blev det 2-0 till Roma.

Matchen var mållös till Roma tog ledningen i 21:a minuten, genom Romelu Lukaku. Och med sju minuter kvar att spela ökade Roma ledningen genom Lorenzo Pellegrini. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Roma har två segrar, en oavgjord och två förluster och 12–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Frosinone har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 6–6 i målskillnad.

Roma ligger på 13:e plats i tabellen efter matchen, medan Frosinone ligger på nionde plats.

I nästa match, söndag 8 oktober, har Roma Cagliari borta på Unipol Domus 18.00, medan Frosinone spelar hemma mot Verona 15.00.