Säsongens första seger för Cagliari

Cagliari har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i Serie A i fotboll, efter tio spelade matcher. Säsongens första seger kom på hemmaplan mot Frosinone, en match som Cagliari vann med 4-3 (0-2).

Leonardo Pavoletti slog till på tilläggstid och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Efter den första halvleken stod det 0-2 till Frosinone och när domaren blåste av matchen hade Cagliari vänt till 4-3.

Matchen förblev jämn målmässigt till Frosinone tog ledningen i 23:e minuten, genom Matias Soule.

Laget gjorde också 0-2 i 37:e minuten, ännu en gång genom Matias Soule. Direkt efter pausen gjorde Marco Brescianini mål och ökade Frosinones ledning. Efter det målet inleddes dock Cagliaris vändning.

I 72:a minuten reducerade Gaetano Oristanio för Cagliari.

I 76:e minuten reducerade Cagliari på nytt genom Antoine Makoumbou.

Kvitteringen kom på övertid, när Leonardo Pavoletti slog till och gjorde mål för Cagliari.

Det matchavgörande målet för Cagliari kom direkt därefter när Leonardo Pavoletti på stopptid på nytt gjorde mål. Pavoletti fullbordade därmed Cagliaris vändning.

Förlusten var Frosinones andra uddamålsförlust.

Cagliaris nya tabellposition är 19:e plats, medan Frosinone är på tolfte plats.

Söndag 5 november 15.00 spelar Cagliari hemma mot Genoa. Frosinone möter Empoli hemma på Stadio Benito Stirpe måndag 6 november 18.30.