Sassuolo spelade lika mot Salernitana
Sassuolo spelade lika mot Salernitana - Foto: ROGERIO MOROTI / Alamy

Sassuolo fixade kryss hemma mot Salernitana

Salernitana hade ledningen i halvtid med 2-1 borta mot Sassuolo i Serie A i fotboll. Men i andra halvlek kom Sassuolo mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Det var sjätte matchen i rad utan seger för Sassuolo.

Gästande Salernitana startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Chukwubuikem Ikwuemesi till.

Laget gjorde 0-2 i 17:e minuten, när Boulaye Dia slog till.

I 36:e minuten nätade Kristian Thorstvedt, och reducerade åt Sassuolo. Direkt efter pausen slog Kristian Thorstvedt till på nytt och kvitterade för Sassuolo. Det blev också matchens sista mål.

Sassuolo har tre oavgjorda och två förluster och 5–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Salernitana har två oavgjorda och tre förluster och 4–10 i målskillnad. Det här var Sassuolos tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Sassuolo är kvar på 15:e plats, och Salernitana stannar sist, på 20:e plats, i tabellen.

Söndag 26 november 15.00 spelar Sassuolo borta mot Empoli. Salernitana möter Lazio hemma på Stadio Arechi lördag 25 november 15.00.