Roma vann mot Udinese
Roma vann mot Udinese - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Stark vändning av Roma mot Udinese

Det svängde i matchen i Serie A i fotboll mellan Roma och Udinese på Stadio Olimpico. Bortalaget Udinese hade ledningen med nio minuter kvar, med 0-1. Men sen vände Roma matchen och vann till slut med 3-1 sedan Paulo Dybala och Stephan El Shaarawy gjort två sena mål.

Därmed har AS Roma vunnit fem matcher i rad på hemmaplan.

Roma startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Gianluca Mancini gjorde målet, redan i 20:e minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Florian Thauvin träff och kvitterade för Udinese.

Först med nio minuter kvar att spela tog Roma ledningen genom Paulo Dybala.

3-1-målet kom på övertid, när Stephan El Shaarawy slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

I tabellen innebär det här att Roma nu ligger på femte plats. Udinese är på 16:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 3 december. Då möter Roma Sassuolo på Mapei Stadium 18.00. Udinese tar sig an Verona hemma 15.00.