Udinese spelade lika mot Verona
Udinese spelade lika mot Verona - Foto: Giuseppe Maffia / Alamy

Henry fixade kryss på övertid för Verona mot Udinese

Verona gick mot förlust när laget på söndagen mötte Udinese i Serie A i fotboll på Stadio Friuli. Hemmalaget hade ledningen med 3-2 i slutet av matchen, men på övertid slog Thomas Henry till och gjorde 3-3 och räddade en poäng för Verona.

Det var tolfte matchen i rad utan seger för Verona.

Udinese gjorde första målet. Christian Kabasele gjorde målet, redan i 16:e minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter en halvtimmes spel, genom Lorenzo Lucca.

I 37:e minuten nätade Milan Djuric på straff, och reducerade åt Verona. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Cyril Ngonge träff och kvitterade för Verona.

I den 72:a minuten gav Lorenzo Lucca Udinese ledningen.

Kvitteringen kom på övertid, när Thomas Henry slog till och gjorde mål för Verona framspelad av Cyril Ngonge. Det fastställde slutresultatet till 3-3.

Det här var Udineses nionde oavgjorda match den här säsongen.

Verona ligger på 18:e plats i tabellen efter matchen, medan Udinese är på 16:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 9 december. Då möter Udinese Inter på Giuseppe Meazza 20.45. Verona tar sig an Lazio hemma 15.00.