Torino spelade lika mot Udinese
Torino spelade lika mot Udinese - Foto: Marco Canoniero / Alamy

Ilic poängräddare i 88:e minuten för Torino mot Udinese

Det såg ut att bli förlust för Torino på lördagen när laget mötte Udinese i Serie A i fotboll på Stadio Olimpico Grande Torino. Bortalaget ledde med 0-1 i slutet av matchen. Men i 88:e minuten slog Ivan Ilic till och gjorde 1-1 och räddade en poäng för Torino.

Det var Udineses sjätte match i rad utan seger.

Det dröjde innan första målet kom. Först med nio minuter kvar att spela kom 1–0 till Udinese, genom Oier Zarraga.

Kvitteringen kom med två minuter kvar att spela, när Ivan Ilic slog till och gjorde mål för Torino. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Det här var Torinos sjätte oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Udinese nu ligger på 17:e plats. Torino är på tionde plats.

Fredag 29 december 18.30 spelar Torino borta mot Fiorentina. Udinese möter Bologna hemma på Stadio Friuli lördag 30 december 15.00.