Atalanta vann mot Udinese
Atalanta vann mot Udinese - Foto: Live Media Publishing Group / Alamy

Atalanta avgjorde i första halvlek mot Udinese

Lördagens matchen mellan Atalanta och Udinese i Serie A i fotboll avgjordes redan i första halvleken. Hemmalaget Atalanta ledde med 2-0 i paus, och resultatet stod sig matchen ut.

Vinsten mot Udinese innebär att Atalanta har fem segrar i rad på hemmaplan.

Matchen förblev jämn målmässigt till Atalanta tog ledningen i 33:e minuten, genom Aleksey Miranchuk framspelad av Charles De Ketelaere.

Laget ökade ledningen till 2-0 på tilläggstid i första halvleken, genom Gianluca Scamacca. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Atalanta med 2-0.

Det här betyder att Atalanta ligger på fjärde plats i tabellen, och Udinese är på 16:e plats. Så sent som den 29 december låg Atalanta på nionde plats i tabellen.

Söndag 4 februari 18.00 spelar Atalanta hemma mot Lazio. Udinese möter Monza hemma på Stadio Friuli lördag 3 februari 15.00.