Salernitana förlorade mot Empoli
Salernitana förlorade mot Empoli - Foto: Giuseppe Maffia / Alamy

Empoli avgjorde sent mot Salernitana

Empoli vann efter ett riktigt sent avgörande borta mot Salernitana i Serie A i fotboll på fredagen. M'Baye Niang gjorde 1-2 i 88:e minuten – och Matteo Cancellieri gjorde 1-3 på tilläggstid.

I 69:e minuten nätade Shon Weissman, och kvitterade för Salernitana.

Ledningsmålet till 1-2 kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när M'Baye Niang slog till och gjorde mål på straff för Empoli.

1-3-målet för Empoli kom direkt därefter när Matteo Cancellieri på stopptid gjorde mål. 1-3-målet blev matchens sista.

För Empoli gör resultatet att man nu ligger på 15:e plats i tabellen, medan Salernitana är på 20:e och sista plats. Så sent som den 2 februari låg Empoli på 19:e plats i tabellen.

Fredag 16 februari 21.00 spelar Salernitana borta mot Inter. Empoli möter Fiorentina hemma på Carlo Castellani söndag 18 februari 15.00.