Napoli vann mot Juventus
Napoli vann mot Juventus - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Revierfoto

Napoli vann på hemmaplan mot Juventus

Det blev en uddamålsseger för Napoli i matchen mot Juventus i Serie A i fotboll på söndagen. Laget vann med 2-1 (1-0) hemma på Stadio Diego Armando Maradona. Giacomo Raspadori slog till efter 88 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Napoli tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Khvicha Kvaratskhelia. Med nio minuter kvar att spela kvitterade Juventus genom Federico Chiesa.

Det matchavgörande målet kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Giacomo Raspadori slog till och gjorde 2-1 för Napoli.

Det här var Napolis femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Juventus tredje uddamålsförlust.

För Napoli gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Juventus är på andra plats. Ett fint lyft för Napoli som låg på elfte plats så sent som den 24 februari.

I nästa omgång har Napoli Torino hemma på Stadio Diego Armando Maradona, fredag 8 mars 20.45. Juventus spelar hemma mot Atalanta söndag 10 mars 18.00.