Genoa förlorade mot Monza
Genoa förlorade mot Monza - Foto: Giuseppe Maffia / Alamy

Monza vann trots uppryckning av Genoa

Matchen mellan Genoa och Monza i Serie A slutade 2-3. Bortalaget Monza hade greppet i första halvlek och ledde med 2-0 och lyckades hålla undan till seger, trots att Genoa lyfte sig i andra halvlek.

Segermålet för Monza stod Daniel Maldini för efter 79 minuter.

Monza startade matchen bäst och tog ledningen. Matteo Pessina gjorde målet på pass av Andrea Colpani, redan i åttonde minuten.

Laget gjorde 0-2 i 18:e minuten, när Dany Mota fick träff. Direkt efter pausen gjorde Albert Gudmundsson mål och reducerade åt Genoa.

I 68:e minuten nätade Vitinha, och kvitterade för Genoa.

Daniel Maldini gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar.

Det här var Genoas åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Monzas femte uddamålsseger.

Det här betyder att Monza ligger på tionde plats i tabellen, och Genoa är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Genoa är Juventus. Lagen möts söndag 17 mars 12.30 på Allianz Stadium. Monza tar sig an Cagliari hemma lördag 16 mars 15.00.