Juventus spelade lika mot Atalanta
Juventus spelade lika mot Atalanta - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Juventus kryssade mot Atalanta

I halvtid ledde Atalanta matchen på bortaplan i Serie A i fotboll mot Juventus med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Juventus in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Det var Atalantas fjärde match i rad utan seger.

Matchen förblev jämn målmässigt till Atalanta tog ledningen i 35:e minuten, genom Teun Koopmeiners. I 66:e minuten nätade Andrea Cambiaso, och kvitterade för Juventus.

Arkadiusz Milik gjorde dessutom 2-1 i 70:e minuten.

Bara fem minuter senare var det Teun Koopmeiners som såg till att Atalanta kvitterade till 2-2. 2-2-målet blev matchens sista.

Juventus har en seger, två oavgjorda och två förluster och 8–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Atalanta har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 7–9 i målskillnad. Det här var Juventus sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Juventus nya tabellposition är tredje plats, medan Atalanta är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 17 mars. Då möter Juventus Genoa på Allianz Stadium 12.30. Atalanta tar sig an Fiorentina hemma 18.00.