Frosinone förlorade mot Lazio
Frosinone förlorade mot Lazio - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Fortsatt tungt för Frosinone – förlust mot Lazio

Matchen på Stadio Benito Stirpe blev den åttonde raka utan seger för Frosinone när laget mötte Lazio i Serie A i fotboll. Slutresultatet blev 2-3 (1-1).

Frosinone fick en bra start på matchen. Pol Lirola gjorde målet, redan i 13:e minuten.

Lazio kvitterade till 1-1 i 38:e minuten, genom Mattia Zaccagni. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Taty Castellanos och gav Lazio ledningen.

I 62:a minuten slog Taty Castellanos till ännu en gång, och gjorde 1-3.

Frosinones Walid Cheddira gjorde 2-3 i 70:e minuten. Fler mål än så blev det inte för Frosinone.

Det här var Frosinones nionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Lazios sjunde uddamålsseger.

Lazio ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Frosinone är på 18:e plats.

Lördag 30 mars spelar Frosinone borta mot Genoa 15.00 och Lazio mot Juventus hemma 18.00 på Stadio Olimpico.