Inter spelade lika mot Napoli
Inter spelade lika mot Napoli - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Tungt för Inter – Napoli bröt fina vinstsviten

Inter har haft en stark period i Serie A i fotboll och inför matchen hemma mot Napoli hade laget tagit tio raka segrar. På söndagen tog det stopp och matchen på Giuseppe Meazza slutade 1-1 (1-0). Det var första poängtappet sedan den 29 december för Inter.

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Napoli.

Inter tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Matteo Darmian. Med nio minuter kvar att spela kvitterade Napoli genom Juan Jesus. 1-1-målet blev matchens sista.

Inter har fyra segrar och en oavgjord och 12–2 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Napoli har två vinster och tre oavgjorda och 11–5 i målskillnad. Det här var Inters fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Inter i serieledning och Napoli på sjunde plats. Ett fint lyft för Napoli som låg på elfte plats så sent som den 24 februari.

Inter tar sig an Empoli i nästa match hemma måndag 1 april 20.45. Napoli möter Atalanta hemma lördag 30 mars 12.30.