Juventus ser inte sitt nyförvärv Nicklas Bendtner som någon fantom.
1 av 3
Juventus ser inte sitt nyförvärv Nicklas Bendtner som någon fantom. - Foto: SCANPIX
Sportchefen Giuseppe Marotta hade hoppats på att värva någon bättre anfallare än dansken.
2 av 3
Sportchefen Giuseppe Marotta hade hoppats på att värva någon bättre anfallare än dansken. - Foto: SCANPIX
24-åringen var en av Danmarks mest tongivande spelare i EM.
3 av 3
24-åringen var en av Danmarks mest tongivande spelare i EM. - Foto: Ivan Sekretarev/SCANPIX

Bendtner sågas – av nya sportchefen

Nicklas Bendtner är bara detaljer från att vara en Juventus-spelare. Men innan övergången ens är klar sågas han av Juves sportchef: "Det var en chansning vi var tvungna att ta".


TURIN. Dansken Nicklas Bendtner är känd för sitt stora ego. 2009 sa han att han skulle vara bättre än Zlatan Ibrahimovic inom tre år. Nu är vi där – och det är väl något tveksamt om han är större än vår svenske stjärna. 

Dansken har inte direkt gjort någon succé i Premier League och Arsenal, som lånade ut honom till Sunderland förra säsongen, vill forsla bort 24-åringen. Enligt Football Italia  är dansken nu på läkarundersökning i Turin. Juventus är bara detaljer från att värva honom – men redan innan övergången är helt klar blir han sågad av sitt nya lags sportchef. 

– Bendtner är inte den toppanfallare vi hoppades på att värva, men det är chansning vi var tvungna att ta i en svår marknad som denna, säger Giuseppe Marotta till Gazzetta dello Sport.

Juventus har jagat anfallare som Edinson Cavani, Fernando Llorente, Robin van Persie och Edin Dzeko – men värvar nu alltså Nicklas Bendtner. 

Frågan är om dansken tycker att han är bättre än världsstjärnorna ovan?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!