5 av 5

Spanien räddades av Navas klassmål

Europamästarna vann även sin andra träningsmatch inför VM.

Europamästarna från 2008, Spanien, har vässat formen inför VM i Sydafrika.

I torsdagskvällens träningsmatch mot Sydkorea tog ett spanskt b-lag tidigt kontroll över matchen. Men trots stor press var det Sydkorea som skapade de hetaste chanserna. Det var tack vare målvakten Pepe Reina som Spanien kunde gå till halvtidsvila utan insläppta mål.

I den andra halvleken valde förbundskaptenen Vicente del Bosque att byta in storstjärnorna Xavi, Xabi Alonso och David Villa och då kom spanjorerna till det ena heta läget efter det andra.

Trots Spanien alla chanser dröjde det till den 87:e minuten innan Europamästarna tog ledningen. Högermittfältaren Jesús Navas fick bollen och sköt stenhårt bollen i den sydkoreanska målvaktens högra kryss. Klassmål.

Matchen slutade även 1-0 och det innebär att Spanien vunnit båda sina träningsmatcher inför VM.