Storstjärnan Fernando Torres på flygplatsen.
1 av 5
Storstjärnan Fernando Torres på flygplatsen.
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

VM-RESAN - DAG 3: Jagar Xavi & co:

Nyheter24:s Ehsan Fadakar var på plats för att välkomna de spanska storstjärnorna som under fredagen landade i Johannesburg.


Den Stora VM-resan

Följ Nyheter24:s sportchef Ehsan Fadakar på hans resa som tar honom från Johannesburg till Durban, Port Elizabeth, Kapstaden och tillbaka till VM-finalen den 11:e juli på Soccer City Stadium i Johannesburg.
Han kommer att främst följa Lars Lagerbäcks Nigeria och Sven-Göran Erikssons Elfenbenskusten - men också Maradonas Argentina och Nordens stolthet Danmark.

Varje dag kommer nya krönikor på hans blogg Den Stora VM-bloggen och på Nyheter24:s VM-sajt där du kan hitta allt om VM, spelarna och matcherna.

JOAHANNESBURG. Flera experter runtom i världen har Spanien som sina favoriter, men spanjorerna har haft svårt att övertyga i VM-sammanhang.

Men Spanien har inte tagit sig längre än till kvarstfinal sedan 1986. 1998 var laget också en av favoriterna, men lyckades inte gå vidare från gruppspelet. I VM 2002 förlorade man i kvarstfinalen mot hemmalaget Sydkorea. I VM 2006 började man imponerade genom att köra över Ukraina med 4-0 och man fortsatte i samma stil och tog sig vidare från gruppen. I åttondelsfinalen blev det förlust mot Frankrike.

Se när stjärnorna anlände

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!