Aranäs fixade en poäng mot IFK Skövde

IFK Skövde ledde med 15-12 efter första halvlek borta mot Aranäs i Handbollsligan. I andra halvlek jobbade sig Aranäs in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 22-22.

Hemmalagets mål gjordes av Robert Ladan 7, Mikkel Junggaard Beck Jörgensen 4, Viktor Rhodin 3, Rasmus Nyman 2, Morten Pedersen 2, Petter Donaldson, Joseph Helgesson, Oscar Lindqvist och Agust Svensson. Bortalagets mål noterades på Viktor Hallén 6, Daniel Ekman 5, Jonas Burud 3, Isak Borg 2, William Elovson 2, Linus Gustavsson 2, Herman Dyberg och Jesper Jensen.

Det här var Aranäs fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Aranäs ligger kvar på 14:e och sista plats och IFK Skövde på andra plats i tabellen.

I nästa omgång har Aranäs Ystads IF borta i Ystad Arena, onsdag 7 februari 19.00. IFK Skövde spelar hemma mot Ystads IF söndag 4 februari 15.00.