Formstarka Hammarby tog ännu en seger

Hammarby är nu inne i en stark period i Handbollsligan. När laget mötte Lugi hemma i Eriksdalshallen på onsdagen kom tredje raka segern. Laget vann med 33-23 (19-14), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Viktor Ahlstrand gjorde nio mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Henrik Olsson 6, Edwin Aspenbäck 5, Richard Lindström 3, Oliver Wigmark 3, Martin Dolk 2, Josef Pujol 2, Robin Sanderhem 2 och Ludvig Lindeberg, målen för Lugi gjordes av Axel Månsson 7, Assar Kammenhed 5, Axel Andersson 3, Anton Bengtsson 3, Adrian Hesslekrans 2, Anton Sandström, Måns Simonsson och Adam Wennerholm.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hammarby på tredje plats och Lugi på 13:e plats.

I nästa omgång har Hammarby Malmö borta i Baltiska Hallen, söndag 4 februari 16.30. Lugi spelar hemma mot Önnered söndag 11 februari 16.00.