1 av 10
New Jersey Devils Zach Parise överlistar Los Angeles Kings målvakt Jonathan Quick och sätter dit 1-0 i den första perioden. - Foto: Bruce Bennett/Ap/Scanpix
Zach Parises 1-0 kom till efter att Jonathan Quick slarvat med pucken.
2 av 10
Zach Parises 1-0 kom till efter att Jonathan Quick slarvat med pucken. - Foto: Frank Franklin II
3 av 10
New Jersey Devils Travis Zajac åker förbi Los Angeles Kings Justin Williams och hans jublande lagkamrater. - Foto: Kathy Willens/Ap/Scanpix
4 av 10
New Jersey Devils Zach Parise, tvåa från vänster, firar målet med sina lagkamrater. - Foto: Frank Franklin II/Ap/Scanpix
Ett New Jersey Devils fan tror att hans lag kan vända matchserien.
5 av 10
Ett New Jersey Devils fan tror att hans lag kan vända matchserien. - Foto: Julio Cortez/Ap/Scanpix
Devils rutinerade målvakt Martin Brodeur stoppar Dustin Brown effektivt.
6 av 10
Devils rutinerade målvakt Martin Brodeur stoppar Dustin Brown effektivt. - Foto: Peter Morgan/Ap/Scanpix
7 av 10
Los Angeles Kings Justin Williams kvitterade till 1-1 i den andra perioden. Här seglar pucken förbi New Jersey Devils Martin Brodeur och in i mål. - Foto: Kathy Willens/Ap/Scanpix
8 av 10
Los Angeles Kings Jonathan Quick överlistades återigen av Devils Bryce Salvador som satte dit 2-1 i den andra perioden. - Foto: Julio Cortez/Ap/Scanpix
New Jersey Devils Bryce Salvador firar med lagkamraterna.
9 av 10
New Jersey Devils Bryce Salvador firar med lagkamraterna. - Foto: Frank Franklin II/Ap/Scanpix
10 av 10
New Jersey Devils och Los Angeles Kings spelare i gruff framför målet. Kings leder nu med 3-2 i matcher. - Foto: Julio Cortez/Ap/Scanpix

BILDEXTRA: Devils förstörde guldfesten

New Jersey Devils reducerade till 3-2 i matcher efter att återigen ha besegrat Los Angels Kings i kampen om Stanley cup-bucklan. En storspelande Martin Brodeur visade att gammal är äldst, men Devils måste fortfarande vinna ytterligare två matcher för stå som segrare.