Bik Karlskoga ryckte i sista perioden och vann mot Mora

Bik Karlskoga vann borta mot Mora i Hockeyallsvenskan med 4-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Bik Karlskoga avgjorde i sista perioden.

I början av matchen var Mora starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Markus Modigs och Noah Steen. Efter 10.02 i andra perioden slog Kalle Jellvert till, framspelad av Hampus Plato och Albert Lyckåsen och reducerade åt Bik Karlskoga.

Rikard Olsén gjorde dessutom 2-2 efter 11.53.

1.52 in i tredje perioden nätade Bik Karlskogas Gustaf Thorell på pass av Eskild Bakke Olsen och Jesper Norbäck och gav laget ledningen för Bik Karlskoga.

Efter 9.11 nätade Kalle Jellvert på nytt framspelad av Hampus Plato och Albert Lyckåsen och ökade ledningen för Bik Karlskoga. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

För tabellens utseende betyder det här att Mora ligger på femte plats medan Bik Karlskoga är på 13:e plats.

I nästa omgång har Mora Brynäs hemma i Smidjegrav Arena, lördag 4 november 18.00. Bik Karlskoga spelar borta mot Tingsryd söndag 5 november 15.00.