Västerås vann uddamålsseger mot Mora

Det blev en uddamålsseger för Västerås i matchen mot Mora i Hockeyallsvenskan på onsdagen. Laget vann med 3-2 (1-0, 1-1, 1-1) hemma i ABB Arena Nord.

Segern var Västerås fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. Västerås inledde bäst och tog ledningen genom Konstantin Komarek efter 19.23, men Mora kvitterade genom Chad Yetman i slutet av perioden. Efter 8.45 i andra perioden slog Kyle Topping till, framspelad av Trevor Mingoia och Konstantin Komarek och gav Västerås ledningen. Efter 1.57 i tredje perioden gjorde Västerås 3-1 genom Adam Hofbauer.

Ludvig Levinsson reducerade dock för Mora med bara en minut kvar att spela och skapade spänning.

Det här var Västerås sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Moras femte uddamålsförlust.

Västerås ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Mora ligger på sjätte plats.

Västerås möter Kalmar i nästa match borta onsdag 27 december 19.00. Mora möter samma dag Björklöven hemma.