Ny seger för Mora

Mora är svårslaget i Hockeyallsvenskan. Mot SSK borta i Scaniarinken på söndagen blev det seger igen. Laget vann med 5-2 (1-0, 1-1, 3-1) och har nu sex segrar i rad.

I början av matchen var Mora starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Kalle Kratz och Måns Carlsson. Efter 19.26 i andra perioden slog Filiph Engsund till, på pass av Marcus Eriksson och Emil Alba och reducerade åt SSK. Mora hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.14 genom Chad Yetman, och gick upp till 1-4 innan SSK svarade.

Till slut blev det 2-5 till Mora.

SSK ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Mora ligger på tredje plats. Mora var åtta i tabellen för 15 dagar sedan, men har fått ett lyft.

Nästa motstånd för SSK är Kalmar. Lagen möts onsdag 31 januari 19.00 i Scaniarinken. Mora tar sig an Bik Karlskoga hemma fredag 2 februari 19.00.