Stefan Nyman kräver sin gamla klubb på 400 000 kronor och funderar på att dra Malmö inför rätta för förtal.
1 av 3
Stefan Nyman kräver sin gamla klubb på 400 000 kronor och funderar på att dra Malmö inför rätta för förtal. - Foto: Bildbyrån
Storsatsningen med Linus Klasen i spetsen blev ett plattfall.
2 av 3
Storsatsningen med Linus Klasen i spetsen blev ett plattfall. - Foto: Bildbyrån
Publiken i hockeyallsvenskan var inte sena med att pika Malmös spelare. Här kastade Södertäljefansen in plånböcker på isen.
3 av 3
Publiken i hockeyallsvenskan var inte sena med att pika Malmös spelare. Här kastade Södertäljefansen in plånböcker på isen. - Foto: LEIF R JANSSON / SCANPIX

Förre sportchefen stämmer Malmö

"Jag har fått nog av alla lögner". Förre sportchefen Stefan Nyman kräver Malmö på 400 000 kronor.


MALMÖ. Kaoset i Malmö verkade ha lagt sig. Men nu blossar konflikten upp igen. Stefan Nyman, sportchef i klubben förra säsongen, stämmer Malmö på 400 000 kronor för avtalsbrott, skriver Sportbladet.

– Jag har fått nog av Malmös lögner och vi tittar även på ett rättsligt förfarande gällande förtal, säger Stefan Nyman till tidningen.

Förutom det sportsliga fiaskot i fjol så blåste det rejält uppe på kansliet. Kritik riktades till höger och vänster mot finansiären Hugo Stenbeck, Stefan Nyman, agenten Tomas Sjögren och dåvarande klubbdirektören Anders Olsson. Nyman och Olsson anklagades för att ha tagit emot pengar utan styrelsens vetskap. I mars fick Nyman sparken trots två år kvar på sitt kontrakt. Beloppet som han nu kräver Malmö på är baserat på den lön som han skulle ha fått från april i år till dagens datum.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!