"Hit the road Jack and don't you come back."
"Hit the road Jack and don't you come back." - Foto: Bildbyrån / Joel Marklund
Fimpen lackade på domaren och fick matchstraff mot Almtuna.
Fimpen lackade på domaren och fick matchstraff mot Almtuna. - Foto: MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN
35-åringen hamnar med jämna mellanrum i heta fajter.
35-åringen hamnar med jämna mellanrum i heta fajter. - Foto: Bildbyrån / Joel Marklund

Fimpen visade fingret för domaren – och fick matchstraff

Mitt i Djurgårdens forcering för kvittering fick Fimpen tuppjuck – och visade finger till domaren. Nu ber han om ursäkt för sitt beteende: "Man får inte agera som jag gjorde."

UPPSALA. Med storstjärnorna Gabriel Landeskog och Fredrik Bremberg borta var det ett försvagat Djurgården som under tisdagen förlorade med 2–3 mot Almtuna. Men kanske hade DIF kunnat vända matchen – om det inte vore för Christian "Fimpen" Eklund. Med mindre än tre minuter kvar av matchen kolliderade han med Almtunas målvakt Joel Lassinantti och fick två minuters utvisning för interference. Något som fick Fimpen att lacka ur.

Med gester – han pekade bland annat finger – och hårda ord till domaren fick 35-åringen matchstraff och gick direkt in till omklädningsrummet. Efter matchen ber han om ursäkt för sitt beteende – men fortsätter att kritisera domaren.

Det är Zlatan, Guidetti och Fimpen som pratar om sig själva i tredje person.