Straffade Brodeur - men föll

Washington föll mot New Jersey i natt.

Nicklas Bäckströms Washington Capitals inledde bra med två segrar mot Toronto och Boston men har sedan dess förlorat fyra matcher i följd - och i natt var det New Jersey Devils som de fick se sig slagna av efter straffläggning.

Men det var Capitals som fick en kalasstart.

För redan efter 9.06 in i första perioden hade laget en 2-0 ledning - något som senare väckte liv Devils.

Brian Rolston och David Clarkson reducerade och kvitterade så efter 13.34 i den tredje perioden var läget helt jämnt 2-2.

I straffläggningen var New Jersey allra hetast även fast "Bäckis" visade stor säkerhet när han via ett rappt handledsskott överlistade Martin Brodeur på den första straffen.

Alexander Semin och Alexander Ovechkin missade de båda sina straffar medan Zack Parise och Jamie Langenbrunner relativt enkelt överlistade en för övrigt storspelande Jose Theodore.

Svensken i New Jersey, Nicklas Bergfors, noterades för en passningspoäng.