Wallin het - utanför allvaret

Inte ett mål på 20 matcher och inlåst på pressläktaren de senaste åtta matcherna. Trots det verkar inte Rickard Wallin vara särskilt rostig.


På söndagen var han bäste prickskytt när Toronto Maple Leafs anordnade sin årliga skills competition. 29-åringen prickade fyra av fem måltavlor inför över 9 000 åskådare i Air Canada Centre.

- Som liten grabb brukade jag stå på garageuppfarten och skjuta en puck eller en boll. Jag hade en spånplatta som jag sköt ifrån och min pappa hade satt upp satt upp gamla mattor så att jag inte skulle skjuta sönder garageporten, berättar Rickard Wallin för Toronto Sun.

- Man kan missa alla måltavlor och man kan träffa alla vilken dag som helst, men på isen har man inte samma tid på sig i slottet. Nu vet jag i alla fall att jag kan träffa dem. Det är väl bra för självförtroendet på något sätt.

Rickard Wallin kan få chansen att återta sig plats i Torontos laguppställning i nattens möte med Atlanta Thrashers. Maple Leafs har återbördat forwarden Christian Hanson till AHL. Coachen Ron Wilson förväntas antingen ersätta Hanson med Wallin eller spela med sju backar.

Hockeysverige.se

nhl
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!