Fick hoppa in - efter Toskalas ras

Jonas Gustavsson fick hoppa in i den andra perioden efter att hans målvaktskollega, Vesa Toskala, släppt in fyra av sex skott - på 13 minuter.

Jonas Gustavsson har varit borta en längre tid på grund av sina hjärtproblem.

Men i nattens match mot Buffalo på bortais så fanns svensken återigen med i laguppställningen - fast han fick börja på bänken.

Hans målvaktskollega, Vesa Toskala, 32, fanns från start mellan stolparna.

Matchen började trevande och stod 1-0 till gästerna efter den första perioden. Det var 23-årige forwarden, Viktor Stålberg, som stod för målet och fick därmed näta för första gången under hans karriär i NHL.

Men i andra perioden tog hemmalaget över fullständigt - målmässigt.

Toronto vann skotten med 8-12, men förlorade perioden med 4-0.

Efter att Matt Ellis prickat in 4-1 efter 12:48 i mittperioden så byttes den finske målvakten ut. Gustavsson fick ersätta Toskala mellan stolparna och gjorde det bra. Toronto hade ingen chans i matchen som efter 60 spelade minuter slutade 5-2 till Buffalo.

Men Gustavsson lär ha spelat till sig förstaspaden efter sitt inhopp.

Under slutperioden så motade han 14 av 15 skott och spelade stabilt i kassen. Men Toronto lyckades inte få in några fler puckar bakom Ryan Miller i hemmakassen som var omöjlig att överlista.

Trots förlusten så lär det inte bli speciellt svårt för Maple Leafs coach, Ron Wilson, att plocka ut rätt målvakt framöver.