Stålberg kunde inte rädda Monstrets svit

Toronto föll mot Atlanta.

TORONTO. Jonas Gustavssons segersvit stannade vid sju raka matcher. I natt förlorade han för första gången en NHL-match sedan den 5 februari när slutspelsjagande Atlanta Thrashers lämnade Toronto med två poäng.

Thrashers vann med 3-2 efter att den före detta Maple Leafs-centern Nikolai Antropov avgjort matchen med mindre än fem minuter kvar av den tredje perioden.

Viktor Stålberg gjorde sitt yttersta för att hålla Gustavssons svit vid liv. Rookieforwarden gjorde bägge Torontos mål och är uppe i sju fullträffar totalt den här säsongen.

- Vi gav bort matchen. De gjorde en del bra saker, men olyckligt nog var det vi som gav dem segern, säger coachen Ron Wilson och syftar på Torontos individuella misstag.

Nicklas Bergfors noterades för en assist. Han har gjort poäng i sina tre senaste matcher.

Jonas Gustavsson släppte in tre mål på 25 skott.

Efter som Boston Bruins vann med 1-0 mot New Jersey Devils ligger Atlanta Thrashers fortfarande två poäng utanför slutspel. New York Rangers besegrade New York Islanders, 4-3, och befinner sig två poäng bakom Thrashers. Bruins och Rangers har sex matcher vardera kvar att spela, Thrashers har fem.