Pääjärvi nätade igen

Men det räckte ändå inte hela vägen.

EDMONTON, ALBERTA. Magnus Pääjärvi, Jordan Eberle och Taylor Hall fick ledigt i Edmonton Oilers andra träningsmatch under rookieturneringen i Penticton, British Columbia. I natt var trion tillbaka på isen när Oilers mötte San José Sharks.

Pääjärvi gjorde ånyo mål, men Oilers föll med 3-4 efter ett hattrick av Sharks forward Michael Sgarbossa.

Pääjärvis mål kom i powerplay i den första perioden och betydde reducering till 1-2. Eberle och Hall svarade för assisten. Taylor Hall lämnade också isen som målskytt efter att ha reducerat Sharks ledning till 3-4 i den tredje perioden.

Johan Motin fanns också på isen för Edmonton.

Robin Figren tröstmålade

Robin Figren gjorde ett av New York Islanders tröstmål i förlustmatchen mot Boston Bruins. Bruins vann med 5-2 efter att Jordan Caron, lagets förstaval i draften 2009, svarat för ett hattrick.

Tyler Seguin, som valdes bakom Taylor Hall i sommarens draft, svarade för två assist i sin debut i Bruins tröja.

Schweizaren Nino Niederreiter, vald som femte spelare av Islanders i sommarens draft, nätade också för Long Island-laget.