Färjestads BK förlorade mot Frölunda
Färjestads BK förlorade mot Frölunda - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Johan Valkonen

Frölunda vann på nytt mot Färjestad

Frölunda har skapat sig ett överläge mot Färjestad i Svenska Hockeyligans kvartsfinal, efter vinst på bortaplan med 2-1 (0-1, 1-0, 1-0). Frölunda har nu tagit en 3-2-ledning i matchserien, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal.

Segermålet för Frölunda stod Jacob Nilsson för 9.46 in i tredje perioden.

Färjestad tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Joel Nyström på pass av Linus Johansson och Henrik Björklund. Efter 7.30 i andra perioden slog Anthony Greco till, framspelad av Filip Hasa och Ryan Lasch och kvitterade för Frölunda. 9.46 in i tredje perioden nätade Frölundas Jacob Nilsson på pass av Andreas Borgman och Anthony Greco och avgjorde matchen för Frölunda. Därmed hade laget vänt matchen.

Lagen möts igen i Scandinavium måndag 27 mars 19.00.