Timrå vann mot Modo Hockey
Timrå vann mot Modo Hockey - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Nisse Nilsson

Timrå vann mot Modo Hockey på hemmaplan

Timrå vann mötet i SHL på hemmaplan mot Modo Hockey, med 4-2 (1-1, 2-1, 1-0).

Första perioden var jämn. Modo Hockey inledde bäst och tog ledningen genom Niklas Folin efter 4.38, men Timrå kvitterade genom Emil Pettersson efter 14.38. Efter 6.38 i andra perioden slog Mikkel Aagaard till, framspelad av Erik Karlsson och Riley Woods och gav Modo Hockey ledningen.

Timrås Magnus Pääjärvi gjorde 2-2 efter 15.11 på pass av Robin Hanzl och Simon Forsmark.

Albin Lundin gjorde dessutom 3-2 efter 19.19 framspelad av Sebastian Hartmann och Per Svensson.

4.19 in i tredje perioden nätade Timrås Robin Hanzl framspelad av Emil Pettersson och ökade ledningen för Timrå. Hanzl fullbordade därmed lagets vändning. 4-2-målet blev matchens sista.

För tabellens utseende betyder det här att Timrå ligger på sjunde plats medan Modo Hockey är på 13:e plats.

Nästa motstånd för Timrå är Oskarshamn. Lagen möts torsdag 28 september 19.00 i Be-Ge Hockey Center. Modo Hockey tar sig an HV 71 hemma tisdag 26 september 19.00.