Formstarka Leksand tog ny seger mot Timrå

Leksand är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Timrå hemma i Tegera Arena på tisdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-1 (0-1, 3-0, 1-0) innebär att Leksand nu har tre segrar i följd i SHL, efter att tidigare haft en tuff trend.

Gästande Timrå började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 44 sekunder slog Jonathan Dahlén till på pass av Robin Hanzl och Axel Rindell. Leksand gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 0-1 till ledning med 3-1. 17.34 in i tredje perioden nätade Leksands Kalle Östman på pass av Lucas Elvenes och Lukas Vejdemo och ökade ledningen för Leksand. 4-1-målet blev matchens sista.

Leksands nya tabellposition är åttonde plats, medan Timrå är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Leksand är Malmö. Timrå tar sig an Växjö hemma. Båda matcherna spelas torsdag 2 november 19.00.