Leksand avgjorde i sista perioden och vann mot Örebro Hockey

Leksand vann borta mot Örebro Hockey i SHL med 2-1. Matchen var helt jämn efter två perioder, 1-1, innan Leksand avgjorde i sista perioden.

Segermålet för Leksand stod Max Veronneau för 13.14 in i tredje perioden.

Därmed har Leksand vunnit fem matcher i rad i SHL.

Leksand tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Kalle Östman framspelad av Justin Glenn Kloos och Felix Unger Sörum. Efter 16.30 i andra perioden nätade William Wikman, på pass av Emil Larsson och Robin Norell och kvitterade för Örebro Hockey. 13.14 in i tredje perioden nätade Leksands Max Veronneau framspelad av Matt Caito och Kalle Östman och avgjorde matchen för Leksand.

Det här var Örebro Hockeys fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Örebro Hockey ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Leksand ligger på sjätte plats.

På lördag 18 november 18.00 spelar Örebro Hockey borta mot Färjestad, och Leksand borta mot HV 71.