Frölunda vann mot Malmö
Frölunda vann mot Malmö - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Johan Valkonen

Frölunda fortsätter att vinna

Det går fortsatt bra för Frölunda i SHL. På torsdagen mötte laget Malmö i Scandinavium och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Malmö blev 3-2 (0-0, 1-2, 2-0).

Linus Högberg slog till 16.07 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Malmö startade andra perioden bäst. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Carl Persson och Fredrik Händemark innan Frölunda svarade och gjorde 2-1 genom Nicklas Lasu. 12.32 in i tredje perioden nätade Frölundas Linus Högberg på pass av Jere Innala och Linus Nässén och kvitterade för Frölunda.

Efter 16.07 nätade Linus Högberg på nytt framspelad av Henrik Tömmernes och Max Friberg och avgjorde matchen. Därmed hade Frölunda vänt matchen.

Det här var Frölundas sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Malmös sjätte uddamålsförlust.

För tabellens utseende betyder det här att Frölunda ligger på fjärde plats medan Malmö har sjundeplatsen.

Frölunda tar sig an Luleå i nästa match borta lördag 18 november 15.15. Malmö möter samma dag 18.00 Modo Hockey hemma.