Frölunda vann mot Rögle BK
Frölunda vann mot Rögle BK - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Johan Valkonen

Frölunda förlänger sviten

Det går fortsatt bra för Frölunda i SHL. På lördagen mötte laget Rögle i Scandinavium och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Rögle blev 3-0 (0-0, 1-0, 2-0).

Första perioden blev mållös. Det var först 15.51 in i andra perioden som Frölunda tog ledningen genom Malte Strömwall assisterad av Max Friberg och Nicklas Lasu.

Frölunda startade tredje perioden bäst och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Linus Högberg och Linus Öberg och avgjorde matchen.

Resultatet innebär att Frölunda ligger kvar på sjätte plats och Rögle på nionde plats i tabellen.

Frölunda möter Timrå i nästa match borta torsdag 18 januari 19.00. Rögle möter samma dag Luleå hemma.