Segersviten förlängd för Leksand

Segertåget fortsätter för Leksand. Mot Malmö hemma i Tegera Arena på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 4-1 (0-1, 2-0, 2-0) och har nu fyra segrar i rad i SHL.

Malmö tog ledningen efter 16 minuters spel, genom Johan Ivarsson assisterad av Johan Olofsson och Fredrik Händemark. Efter 1.35 i andra perioden nätade Patrik Norén, framspelad av Oskar Lang och Lucas Elvenes och kvitterade för Leksand.

Felix Unger Sörum gjorde dessutom 2-1 efter 16.02 på pass av Peter Cehlarik.

I tredje perioden var Leksand starkast och gick från 2-1 till 4-1 genom mål av Marcus Karlberg och Carter Ashton och avgjorde matchen.

Med fyra omgångar kvar är Leksand på sjätte plats i tabellen, medan Malmö är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Leksand är Rögle. Malmö tar sig an Växjö hemma. Båda matcherna spelas tisdag 5 mars 19.00.