Ny seger för Leksand

Segertåget fortsätter för Leksand. Mot Modo Hockey hemma i Tegera Arena på torsdagen blev det seger igen. Laget vann med 6-3 (3-2, 1-1, 2-0) och har nu sex segrar i rad i SHL.

Leksand var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

Efter 2.00 i andra perioden slog Mikkel Aagaard till, på pass av Riley Woods och kvitterade för Modo Hockey.

Leksands Olle Alsing gjorde 4-3 efter 7.14 framspelad av Marcus Karlberg och Oskar Lang.

I tredje perioden var Leksand starkast och gick från 4-3 till 6-3 genom två snabba mål i slutet av perioden av Kalle Östman och Marek Hrivik och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.46 kvar att spela.

Marcus Karlberg gjorde ett mål för Leksand och spelade dessutom fram till tre mål.

Med två omgångar kvar är Leksand på femte plats i tabellen, och Modo Hockey är på elfte plats.

I nästa match möter Leksand HV 71 borta och Modo Hockey möter Malmö hemma. Båda matcherna spelas lördag 9 mars 18.00.