Åtta gyllene sekunder för Timrå

Pärssinen gjorde sitt första mål för säsongen.

Södertälje SK fick en bländande start på andra perioden mot Timrå i Eon Arena.

Nyförvärvet Jiri Bicek fick chansen från nära håll och han slungade utan problem in pucken bakom Anders Lindbäck i Timråmålet. Detta efter 17.13.

Minuten senare kom Timrås replik från Daniel Corso och efter det vände matchen totalt.

Hemmalaget dominerade slutfasen av andra perioden och framför allt den tredje perioden då avgörandet kom.

Åtta gyllene sekunder stänger matchen.

Timo Pärssinen noterades för sitt första mål den här säsongen när han en bit in i den tredje perioden fiskade upp en puck intill Björn Bjurlings målbur och för att sedan tråckla in pucken.

SSK agerar efter detta handlingsförlamat och 18-årige stjärnskottet Magnus Pääjärvi-Svensson placerade snyggt in pucken bakom Bjurling.

3-1, blir även slutresultatet i Eon Arena och Södertälje har nu två raka förluster - även fast SSK tog poäng senast.