- Foto: BILDBYRÅN

"Ett fiasko att inte vinna här"

Rögle hade ödet i egna händer, men tappade greppet. Efter gårdagens 1-3-förlust mot Almtuna i Uppsala är skåningarna mycket nära en degradering till allsvenskan.


ÄNGELHOLM. – En sur och bitter förlust. Nu kan vi inte påverka utgången fullt ut, vi kan bara tanka ny energi och försöka vinna på söndag. Sedan får vi se vad som händer, säger tränaren Pelle Svensson till Helsingborgs Dagblad.

Svensson kom in och ersatte Gunnar Persson efter Rögles tama inledning på kvalserien. Till en början gav hans inträde i båset en positiv effekt, men på sistone har poängen uteblivit. Efter övertidsförlusten mot Leksand på långfredagen har det bara blivit en seger på tre matcher. Förlusten i Uppsala var den hittills tyngsta i kvalserien.

- Det är klart att det är ett fiasko att inte vinna här, det tycker jag. Men det är bara att acceptera, säger Pelle Svensson vars Rögle avslutar kvalserien med att möta Södertälje hemma på söndag.

- Vi är alla fruktansvärt besvikna nu, men det är bara att se framåt. Vi ska titta lite på Södertäljes spel, se över vårt eget spel och försöka att trycka på vissa grejer.

Hockeysverige.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!