Krisen total i AIK - torskade igen

Nykomlingarna AIK fortsätter att ha det tungt. På torsdagen förlorade de mot Södertälje med 4-2.

Matchfakta:

Mål: 0-1 (12:04 i den första perioden) Daniel Rudslätt, 1-1 (09:55 i den andra) Mattias Carlsson, 2-1 (14:38) Linus Videll, 2-2 (16:37) Dick Tärnström, 3-2 (07:42) Mattias Carlsson, 4-2 (10:13) Linus Videll.

Domare: Patrik Sjöberg

Arena: Scaniarinken

Publiksiffra: 4 444

SÖDERTÄLJE. AIK hade fyra raka förluster inför kvällens match mot Södertälje. Nykomlingarna var i stort behov av en seger för att komma närmare lagen som befinner sig på säkrare mark.

Trots att Gnaget tog ledningen i den första perioden genom Daniel Rudslätt blev det seger för SSK.

Mattias Carlsson och Linus Videll blev de stora matchvinnarna för SSK med två mål var. Det sista målet för AIK gjorde Dick Tärnström.

Efter den femte raka förlusten har nu Stockholmsklubben fyra poäng upp till Södertälje - som är nästjumbo.