Pashang Abdulla

Attacker, Degerfors IF
Ålder: 29 år
Längd: 184cm
Vikt: 0kg
Pashang Abdulla är en irakisk professionell fotbollsspelare som spelar för Allsvenskan-klubben Degerfors IF och Iraks landslag. Han föddes den 29 maj 1994.

Pashang Abdulla är en framstående fotbollsspelare som har etablerat sig både på klubbnivå och internationellt. Han har valt att representera Irak i landslaget och har spelat för dem i olika internationella turneringar.

Pashang Abdulla spelar för närvarande för Degerfors IF i Allsvenskan, den högsta fotbollsdivisionen i Sverige. Han har blivit en viktig spelare för klubben och bidrar med sin skicklighet och erfarenhet på planen.

Som en offensiv mittfältare eller anfallare är Pashang Abdulla känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att göra mål. Han har visat sin talang genom att göra avgörande mål och bidra till lagets framgång.

Pashang Abdulla är en spelare att hålla ögonen på, med sin potential att fortsätta utvecklas och göra avtryck både i klubblaget och i landslaget. Med sin dedikation och passion för fotboll har han potentialen att bli en av Iraks mest framstående fotbollsspelare i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2024 - Degerfors IF 0 0 0 0 0