Nick Woltemade

Attacker, Werder Bremen
Ålder: 21 år
Längd: 198cm
Vikt: 75kg
Nick Woltemade (född 14 februari 2002) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare eller offensiv mittfältare för Bundesliga-klubben Werder Bremen. Han har representerat Tyskland internationellt på U16- och U17-nivå.

Nick Woltemade är en ung och lovande fotbollsspelare från Tyskland. Han föddes den 14 februari 2002 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Woltemade spelar för närvarande för Werder Bremen i Bundesliga, en av de mest prestigefyllda fotbollsligorna i Tyskland.

Han är en mångsidig spelare som kan agera både som anfallare och offensiv mittfältare. Trots sin unga ålder har han redan representerat Tyskland på internationell nivå, både i U16- och U17-landslaget. Detta visar på hans talang och potential inom fotbollen.

Woltemade har en imponerande spelstil som kännetecknas av hans snabbhet, teknik och målfarlighet. Han är skicklig på att skapa målchanser och har en förmåga att avsluta dem på ett effektivt sätt. Hans prestationer på planen har gjort honom till en av de mest lovande unga spelarna i Tyskland.

Med sin unga ålder och framgångsrika karriär hittills har Woltemade en spännande framtid framför sig. Han har potentialen att bli en av de bästa spelarna i Tyskland och kanske till och med i världen. Fotbollsvärlden kommer definitivt att hålla ett öga på honom och hans utveckling i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - Werder Bremen 29 2 0 1 0 6.76

DFB Pokal

2023 - Werder Bremen 0 0 0 0 0