Agon Fatmir Muçolli

Attacker, Varbergs BoIS FC
Ålder: 25 år
Längd: 172cm
Vikt: 72kg
Agon Fatmir Muçolli (född 26 september 1998) är en professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterytter för svenska klubben Varbergs BoIS, på lån från OB. Född i Danmark har han representerat både Danmark och Albanien på ungdomsnivå.

Agon Fatmir Muçolli är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i den svenska fotbollsvärlden. Trots att han är född i Danmark har han valt att representera både Danmark och Albanien på ungdomsnivå. Det visar på hans talang och förmåga att anpassa sig till olika spelstilar och lag.

Muçolli spelar som vänsterytter och är känd för sin snabbhet och teknik. Han har en förmåga att skapa farliga målchanser och bidrar ofta med assist till sina lagkamrater. Hans spelstil passar perfekt för Varbergs BoIS, där han för närvarande spelar på lån från OB.

Muçolli har potentialen att bli en framstående spelare inom svensk fotboll och det blir spännande att följa hans karriär. Med sin ungdomliga energi och talang har han möjlighet att nå stora framgångar både på klubbnivå och i landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik