Lennard Maloney

Defender, FC Heidenheim
Ålder: 24 år
Längd: 187cm
Vikt: 89kg
Lennard Maloney (född den 8 oktober 1999) är en professionell fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare eller mittback för den tyska Bundesliga-klubben Heidenheim. Född i Tyskland är han ungdomslandslagsspelare för USA.

Lennard Maloney är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i den tyska Bundesliga-klubben Heidenheim. Han föddes i Tyskland den 8 oktober 1999 och har en lovande karriär framför sig. Maloney spelar antingen som defensiv mittfältare eller mittback, vilket gör honom mångsidig och värdefull för sitt lag.

Det som gör Maloney extra intressant är att han är ungdomslandslagsspelare för USA. Trots att han är född och uppvuxen i Tyskland har han valt att representera USA på internationell nivå. Detta visar på hans starka koppling till sitt amerikanska arv och hans vilja att representera landet.

Med sin talang och potential har Lennard Maloney en spännande framtid framför sig. Han har redan imponerat i Bundesliga och kan förväntas fortsätta att utvecklas och bidra till både sitt klubblag och landslaget. Det blir intressant att följa hans fortsatta framsteg och se hur långt han kan nå i sin fotbollskarriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - FC Heidenheim 28 1 1 1 0 6.70

DFB Pokal

2023 - FC Heidenheim 2 1 0 0 0 7.45

CONCACAF Nations League

2023 - USA 1 0 0 0 0