Nikola Dovedan

Attacker, FC Heidenheim
Ålder: 29 år
Längd: 171cm
Vikt: 70kg
Nikola Dovedan (född 6 juli 1994) är en österrikisk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare eller offensiv mittfältare för den tyska Bundesliga-klubben Heidenheim.

Nikola Dovedan är en framstående österrikisk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han föddes den 6 juli 1994 och har sedan dess visat sin talang och skicklighet på fotbollsplanen. Dovedan har förmågan att spela både som anfallare och offensiv mittfältare, vilket ger honom flexibilitet och möjlighet att bidra till sitt lag på olika sätt.

För närvarande spelar Dovedan för den tyska Bundesliga-klubben Heidenheim. Han har blivit en viktig spelare för laget och har visat sin förmåga att göra mål och skapa målchanser. Med sin snabbhet, teknik och spelintelligens är Dovedan en svår spelare att stoppa för motståndarna.

Dovedan har en imponerande karriär framför sig och har potentialen att bli en av de bästa spelarna inom sin position. Med sin dedikation och passion för fotbollen kommer han förmodligen fortsätta att utvecklas och nå nya höjder i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - FC Heidenheim 21 3 1 0 1 6.67

DFB Pokal

2023 - FC Heidenheim 1 0 0 0 0 7.90

Friendlies Clubs

2023 - Austria Vienna 0 0 0 0 0