Lukas Stephan Horst Daschner

Midfielder, VfL BOCHUM
Ålder: 25 år
Längd: 185cm
Vikt: 76kg
Lukas Stephan Horst Daschner är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som offensiv mittfältare eller anfallare för Bundesliga-klubben VfL Bochum. Han föddes den 1 oktober 1998.

Lukas Daschner är en ung och lovande fotbollsspelare från Tyskland. Han har gjort sig ett namn som en skicklig offensiv mittfältare och anfallare. Han spelar för närvarande för VfL Bochum i Bundesliga, en av de mest prestigefyllda fotbollsligorna i Tyskland.

Daschner har visat sin talang och tekniska skicklighet på planen. Han är känd för sin förmåga att skapa målchanser och göra avgörande passningar. Med sin snabbhet och smidighet är han en svår spelare att stoppa för motståndarna.

Som en ung spelare har Daschner potential att utvecklas till en framstående fotbollsspelare. Han har redan imponerat med sin prestation i Bundesliga och har potential att bli en nyckelspelare för både VfL Bochum och det tyska landslaget i framtiden.

Lukas Daschner är en spännande spelare att följa och det kommer att bli intressant att se hur hans karriär fortsätter att utvecklas. Med sin talang och dedikation till spelet har han potential att nå stora framgångar inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - VfL BOCHUM 20 1 1 2 0 6.53

DFB Pokal

2023 - VfL BOCHUM 1 0 0 0 0 6.30