Max Johannes Whitta Fenger

Attacker, Mjällby AIF
Ålder: 22 år
Längd: 182cm
Vikt: 75kg
Max Johannes Whitta Fenger är en dansk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare eller yttermittfältare för Mjällby AIF, på lån från danska Superliga-klubben OB.

Max Johannes Whitta Fenger föddes den 7 augusti 2001 i Danmark. Han är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i dansk fotboll. Han spelar för närvarande för Mjällby AIF, en svensk fotbollsklubb, där han är utlånad från sin hemmaklubb OB i danska Superligaen.

Som spelare är Fenger mångsidig och kan spela både som anfallare och yttermittfältare. Han är känd för sin snabbhet, teknik och målfarlighet. Trots sin unga ålder har han redan visat prov på sitt talang genom att göra betydande bidrag till sitt lag.

Fenger började sin professionella karriär i OB och har sedan dess utvecklats till en lovande spelare. Hans framgångar har lett till att han har fått möjligheten att spela för Mjällby AIF på lån, där han kan fortsätta att utvecklas och få mer speltid.

Med sin talang och potential har Max Johannes Whitta Fenger en spännande framtid framför sig. Han har redan visat att han har vad som krävs för att bli en framstående fotbollsspelare och med fortsatt träning och erfarenhet kan han nå ännu större höjder i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Allsvenskan

2024 - Mjällby AIF 0 0 0 0 0